• FÇK PARAQITET ME DY GARUES NË LOJËRAT EVROPIANE
  • FÇK PËRGËZON OMER AZEMIN
  • Çiklisti ynë, Omer Azemi, ka garuar sot në disiplinën e garimit rrugor në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj Banska Bystrica 2022.
  • MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS
  • Gara Road Race “Kupa e Anamoravës” Kamenicë

FÇK PARAQITET ME DY GARUES NË LOJËRAT EVROPIANE

Në Lojërat Evropiane që mbahen në Mynih të Gjermanisë, FÇK do të përfaqësohet me dy çiklistët Alban Delija dhe Blerton Nuha. Më 14 e 17 Gusht 2022, garuesit tanë do t’i kenë garat në ITT dhe në Road Race. Të dy garuesit pritet të tregojnë paraqitje të mira, marrë parasysh përvojën e tyre të mëhershme në garat e niveleve të larta, të dyshes Delija e Nuha. Federata e Çiklizmit e…

Read More >>

FÇK PËRGËZON OMER AZEMIN

Çiklisti kadet i Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK), Omer Azemi e përfaqësoi denjësisht vendin tonë në Festivalin Olimpik Evropian të të rinjëve (EYOF). Azemi në garën e zhvilluar në Banjska Bistrica të Sllovakisë, mori pjesë në dy kategori të çiklizmit në ITT (Kronometër) dhe në Road Race (Garë rrugore). Pas garës së EYOF në Gjeorgji në vitin 2015, kjo është hera e dytë që çiklizmi kosovar prezantohet në nivele…

Read More >>

Çiklisti ynë, Omer Azemi, ka garuar sot në disiplinën e garimit rrugor në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj Banska Bystrica 2022.

Çiklisti ynë, Omer Azemi, ka garuar sot në disiplinën e garimit rrugor në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj Banska Bystrica 2022. Azemi arriti të përfundojë shtegun e gjatë 65.8 kilometra, me kohë 1 orë e 46:44 minuta, shteg ky në të cilin u diskualifikuan nëntë garues. Ai u rendit i 84-ti. Për garuesin tonë ishte gara e fundit në EYOF 2022, pas asaj në kronometër. Urojmë që përvoja e…

Read More >>

MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS

Federata e Çiklizmit e Kosovës organizojë Kampionatin e Kosovës në Çiklizëm rrugor të paraparë me kalendarin e Unionit të Çiklizmit Botëror( UCI) për të gjitha kategoritë në disiplinat Kronometër individual dhe atë individual rrugorë. Në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosoves, klubi i Çiklizmit Kastrioti nga Ferizaj organizojë garën në mënyrë më të mirë të mundshme. Kontribut të veçantë në sigurimin e shtegut dha Policia e Kosovës duke mos…

Read More >>

Gara Road Race “Kupa e Anamoravës” Kamenicë

Klubi i Çiklizmit ,,Dardana’’ nga Kamenica në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës me date 05.06.2022 e dielë organizoj garën çiklistike ,, Kupa e Anamoraves” të paraparë me kalendarin e garave për edicionin garues 2022. Pjesëmarrës në garë ishin 50 garues të gjitha kategorive përfshirë edhe kategorin e Femrave dhe qytetarët që pasion e kanë sportin e çiklizmit. Gara u nisë nga Sheshi Metush Krasniqi ku ishim dëshmitarë e…

Read More >>

Kupa e Anamoravës

Klubi Çiklistik Dardana në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm rrugor “Kupa e Anamoravës” të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gara do të zhvillohet më datë 05.06.2022 me fillim në ora 14:00 ndërsa regjistrimi i garuesve dhe ndarja e numrave startues fillon nga ora 11:00 në Sheshin Metush Krasniqi në Kamenicë. Itinerari i kësaj gare është: Për kategoritë Elitë, U23 dhe Junior:…

Read More >>

Gara çiklistike “Kupa e Gjakoves”

Klubi i Çiklizmit ,,Gjakova 137’’ në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës të dielen me 22.05.2022 organizojë garën çiklistike ,, Kupa e Gjakovës’’ në disiplinën Mountain Bike ( MTB – XCO) e cila u mbajt në shtigjet e ,,Shkugëz’’. Pjesëmarrës ishin 40 garues të 3 kategorive të parapara për pjesëmarrje nga Kosova, Shqipëria dhe Novi Pazari. Shtegu ishte sa i vështirë por edhe atraktiv në parkun e Shkugëzit në…

Read More >>

MTB KUPA GJAKOVA

Klubi i Çiklizmit ,,Gjakova 137’’ në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën çiklistike ,, Kupa e Gjakovës’’ në disiplinën Mountain Bike ( MTB – XCO) e cila do të mbahet në shtigjet e ,,Shkugëz’’. Gara do të zhvillohet me datë 22.05.2022 me fillim nga ora 11:00. Regjistrimi i pjesëmarrësve mund të bëhet nga publikimi i gares në rrjetet sociale fb – të Federatës së Çiklizmit të Kosovës…

Read More >>

GARA ROAD RACE • IN MEMORIAM “NUSRET MUSLIU” SHTIME

Klubi çiklizmit “Vjosa” Shtime në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizoj garën në çiklizëm rrugor “In memoriam Nusret Musliu” të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gjatësia e shtegut ishte 80 km për kategoritë Elitë, U23 dhe Juniorë, ndërsa 38 km për kategoritë Master, Femra dhe Kadetë. Pjesëmarrës ishin afër 60 garues nga Kosova, Shqipëria dhe 3 klube nga Maqedonia e Veriut. Edhe pse në Shtime…

Read More >>

Organizohet garë në çiklizëm rrugor në nderim dhe përkujtim të Nustret Musliut

Klubi i çiklizmit ”Vjosa” Shtime në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm rrugor “In memoriam Nusret Musliu”’ të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gara do të organizohet më datë 15.05.2022 me fillim nga ora 14:00 Itinerari i gares sipas organizatorit është si më poshtë; Starti; Ahmet Shtimja – Petrovë – Mollopolc – Dremjak-Llojza – Koshare – Muzeqinë-Vojnoc ( Zotaj) – Topliqan-Poturovc-Magure-Mirenë-Shale- Kleqkë-Duhel-Carralevë-Belincë-…

Read More >>