Nënshkruhet Memorandumi i bashkëpunimit mes Agjencionit të Kosovës për Anti-Doping dhe FÇK-së

6:56 pm

Kryetari i Federatës së Çiklizimit të Kosovës, Avni Nuha, në takim me Kordinatorin e Dr. Gëzim Murseli nga Agjencioni i Kosovës për Anti-Doping (KosADA), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi për të luftuar dhe parandaluar dopingun në sport, i cili do të realizohet përmes aktiviteteve vetëdijësuese që do të organizohen me qëllim të ngritjes së vetëdijes në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëve.

Read More >>