Federata e Çiklizmit e Kosovës me rastin e festave të fundvitit organizoj darkë solemne me kryetarët e klubeve dhe antarët e Kryesisë

8:14 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës me rastin e festave të fundvitit organizoj darkë solemne me kryetarët e klubeve dhe antarët e Kryesisë së Federatës së Çiklizmit të Kosovës. Kryesia e Federatës së Çiklizmit është mirenjohës Presidentit të KOK-ut që na nderoj me prezencën e tij. Me këtë rast FÇK-ja shfrytëzoj rastin të bëj ndarjen e rekuizitave sportive për çiklistët e rinj ku përfitues ishin tē gjitha klubet qe janë të…

Read More >>

Kryetari Haliti nderohet me mirënjohje nga Federata e Çiklizmit të Kosovës

8:10 pm

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka pritur sot në një takim kryetarin e Federatës së Çiklizmit të Kosovës Avni Nuha. Në shenjë respekti për bashkëpunimin e mire, dhe organizimin e aktiviteteve të përbashkëta ndërmjet komunës së Vitisë dhe Federatës së Çiklizmit, kryetari Sokol Haliti u nderua me mirënjohje. Kryetari Haliti ka falënderuar Federatën e Çiklizmit, për bashkëpunimin që e kanë pasur ndër vite. Ai po ashtu tha se…

Read More >>