MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS

1:32 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës organizojë Kampionatin e Kosovës në Çiklizëm rrugor të paraparë me kalendarin e Unionit të Çiklizmit Botëror( UCI) për të gjitha kategoritë në disiplinat Kronometër individual dhe atë individual rrugorë. Në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosoves, klubi i Çiklizmit Kastrioti nga Ferizaj organizojë garën në mënyrë më të mirë të mundshme. Kontribut të veçantë në sigurimin e shtegut dha Policia e Kosovës duke mos…

Read More >>

Gara Road Race “Kupa e Anamoravës” Kamenicë

9:05 pm

Klubi i Çiklizmit ,,Dardana’’ nga Kamenica në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës me date 05.06.2022 e dielë organizoj garën çiklistike ,, Kupa e Anamoraves” të paraparë me kalendarin e garave për edicionin garues 2022. Pjesëmarrës në garë ishin 50 garues të gjitha kategorive përfshirë edhe kategorin e Femrave dhe qytetarët që pasion e kanë sportin e çiklizmit. Gara u nisë nga Sheshi Metush Krasniqi ku ishim dëshmitarë e…

Read More >>