FÇK PARAQITET ME DY GARUES NË LOJËRAT EVROPIANE

12:27 am

Në Lojërat Evropiane që mbahen në Mynih të Gjermanisë, FÇK do të përfaqësohet me dy çiklistët Alban Delija dhe Blerton Nuha. Më 14 e 17 Gusht 2022, garuesit tanë do t’i kenë garat në ITT dhe në Road Race. Të dy garuesit pritet të tregojnë paraqitje të mira, marrë parasysh përvojën e tyre të mëhershme në garat e niveleve të larta, të dyshes Delija e Nuha. Federata e Çiklizmit e…

Read More >>

FÇK PËRGËZON OMER AZEMIN

12:24 am

Çiklisti kadet i Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK), Omer Azemi e përfaqësoi denjësisht vendin tonë në Festivalin Olimpik Evropian të të rinjëve (EYOF). Azemi në garën e zhvilluar në Banjska Bistrica të Sllovakisë, mori pjesë në dy kategori të çiklizmit në ITT (Kronometër) dhe në Road Race (Garë rrugore). Pas garës së EYOF në Gjeorgji në vitin 2015, kjo është hera e dytë që çiklizmi kosovar prezantohet në nivele…

Read More >>