Do të mbahet gara e çiklizmit

8:16 pm

Klubi i Çiklizmit Prizreni në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës me 9 tetor organizon garën çiklistike Memoriali “Shaban Shala” të paraparë me kalendarin e garave për edicionin garues 2022. Pjesëmarrës në garë do të jenë 11 klube të licencuara në Federatën e Çiklizmit, klube nga Maqedonia, Shqipëria dhe shumë qytetar që kanë pasion sportin e Çiklizmit. Numri i garuesve do të jetë afër 60 garues të gjitha kategorive. Itenirari i garës do…

Read More >>