Ministri Çeku ka takuar sot kryetarin e FÇK-së

6:52 pm

Ministri Çeku ka takuar sot kryetarin e Federatës së Çiklizmit të Kosovës Avni Nuha, për të diskutuar për planprogramin e federatës për këtë vit, synimet dhe prioritetet për sportin e çiklizmit në vendin tonë. Ai u informua nga Kryetari Nuha për punën e federatës, mbështetjen e klubeve dhe çiklistëve, organizimi e garave dhe synimet për pjesëmarrjen në ngjarjet ndërkombëtare. Gjithashtu, tani pasi reforma ligjore ka nisur në sport, ku ligji…

Read More >>