Unioni Europian i Çiklizmit dhuron donacion për Federatën e Çiklizmit të Kosovës

1:20 pm

Unioni Europian i Çiklizmit dhuron donacion për Federatën e Çiklizmit të Kosovës Unioni Evropian i Çiklizmit (UEC) ka dhuruar një furgon si donacion për nevojat e Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK). Donacionin e ka pranuar kryetari i FÇK-së, Avni Nuha. “Me kënaqësi ju njoftojmë se sot kryetari i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, z. Avni Nuha pranoi çelësat e një furgoni donacion nga Unioni Europian i Çiklizmit për nevojat…

Read More >>

Gara Çiklistike – Prizren

8:33 pm

Sot filloi kampionati i Kosovës në Çiklizëm e cila është mbajtur në relacionin Prizeren-Xerxe-Gjonaj-Landovic 56km. Federata e Çiklizmit falenderon klubin e Çiklizmit Prizreni po ashtu policin e trafikut të Prizrenit dhe ambulancen. Gara e radhës është me datën 15.04.2018 ku nikoqir është klubi i ciklizmit “Lepenci” nga Shterpca. Federata e Çiklizmit e Kosovës i falenderon të gjitha klubet për pjesëmarrje.

Read More >>