Gara çiklistike “Kupa e qytetit të Pejës”

4:47 pm

Në kuadër të kalendarit të kampionatit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën e çiklizmit të Kosovës, Komuna e Pejes dhe klubi çiklizmit Peja me rastin e shenimit të ditës së çlirimit të Pejes ishin nikoqir i garës në të cilën morën pjesë klubet ,,Gjakova 137, Kastrioti – Ferizaj, Prizreni, Lepenci nga Shterpce, As Prishtina Trepça – Mitrovicë dhe Prishtina. Në garë morën pjesë të gjitha kategoritë e parapara me rregullore…

Read More >>

Gara çiklistike “Kupa e qytetit të Ferizajit”

6:04 pm

Në kuadër të kalendarit të kampionatit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën e çiklizmit të Kosovës, klubi i Çiklizmit ,,Kastrioti’’ Ferizaj ishte nikoqir i garës në të cilën morën pjesë klubet ,,Gjakova 137, Kastrioti –Ferizaj, Prizreni, Lepenci nga Shtrpce, As Prishtina dhe Trepça – Mitrovicë. Në garë morën pjesë të gjitha kategoritë e parapara me rregullore ( Kadetë, Juniorë, U23, Elitë dhe Master) ku gjatësia e shtegut ishte 117 km…

Read More >>