Gara çiklistike “Kupa e qytetit të Pejës”

Në kuadër të kalendarit të kampionatit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën e çiklizmit të Kosovës, Komuna e Pejes dhe klubi çiklizmit Peja me rastin e shenimit të ditës së çlirimit të Pejes ishin nikoqir i garës në të cilën morën pjesë klubet ,,Gjakova 137, Kastrioti – Ferizaj, Prizreni, Lepenci nga Shterpce, As Prishtina Trepça – Mitrovicë dhe Prishtina.

Në garë morën pjesë të gjitha kategoritë e parapara me rregullore ( Kadetë, Juniorë, U23, Elitë dhe Master) ku gjatësi e shtegut ishte 81km duke përshkruar rrugët nga Peja-Kline-Gjurakovc-Dubrave-Istoge- Peje.
Pasi që shtegu kryesishtë ishte në teren të rrafshët, grupi nga 18 çiklistësh ishte kompakt pa ndonjë shëputje nga ana e çiklistëve.
Në fund gara u vendose me sprint, Mesatarja e garës arriti shpejtësinë 37km/h
Nga data 26 do të mbahet kampionati i Kosovës në Gjakovë.

Kadet:

1. Iliria Emerllahu  “KÇ Kastrioti” Koha: 1.09.00
2. Granit Krasniqi   “KÇ As-Prishtina” Koha: 1.09.04
3. Ivo Domgjoni      “KÇ Prizreni”         Koha: 1.09.16

Junior:

1. Demenik Domgjoni “KÇ Prizreni”    Koha: 2.15.30
2. Qendrim Burniku    “KÇ Kastrioti”   Koha: 2.18.20
3. Ilir Muja                    “KÇ Prizreni”    Koha: 2.18.20

U23:

1. Blerton Nuha           “KÇ Kastrioti”   Koha: 2.12.05
2. Samir Hasani            “KÇ Trepca”    Koha: 2.12.09
3. Ilia Iliq                       “KÇ Lepenci”   Koha: 2.45.00

Elitë:

1. Ferki Haxhiu        “KÇ As-Prishtina” Koha: 2.12.22
2. Rrahim Mani       “KÇ As-Prishtina” Koha: 2.12.23
3. Egzon Misini         “KÇ Kastrioti”       Koha: 2.12.24

Master:

1. Sabri Hyseni           “KÇ Trepca”        Koha:2.13.22
2. Njazi Berisha          “KÇ Gjakova”      Koha:2.27.29
3. Afrim Mala             “KÇ Peja”             Koha:2.45.00