MTB KUPA GJAKOVA

10:01 pm

Klubi i Çiklizmit “Gjakova 137” në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizoj garën Çiklistike në kategorin MTB KUPA GJAKOVA 2021. Në garë morën pjesë 25 garues nga adhurusit e kësaj dicipline ku përshkruan gjatësin prej 15km epërshkruar me ngjitje të forte në maloren nga Gjakova deri tek Stanet e Golajve. Gara ishte e forte kryesisht me konkurencë në mesë garuesve Gjakovar dhe Ferizajas. Gara kaloj pa lëndime dhe…

Read More >>