MTB KUPA GJAKOVA

Klubi i Çiklizmit “Gjakova 137” në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizoj garën Çiklistike në kategorin MTB KUPA GJAKOVA 2021.

Në garë morën pjesë 25 garues nga adhurusit e kësaj dicipline ku përshkruan gjatësin prej 15km epërshkruar me ngjitje të forte në maloren nga Gjakova deri tek Stanet e Golajve.

Gara ishte e forte kryesisht me konkurencë në mesë garuesve Gjakovar dhe Ferizajas. Gara kaloj pa lëndime dhe pa defekte.

Rezultatet e garës janë si vijon më poshtë:

Kategoria Elite:

1. Veton Krasniqi KC Kastrioti koha 1.00.30
2. Hekuran Gashi KC Kastrioti koha 1.01.00
3. Astrit Reqica KC Kastrioti koha 1.03.18
4. Sahit Arllati KC Gjakova 137 koha 1.06.09
5. Alban Delija KC Gjakova 137 koha 1.08.15
6. Albion Kastrati KC Kastrioti koha 1.09.08

Kategoria Veteran 45 +

1. Diamant Kryeziu KC Gjakova 137 koha 1.13.10
2. Adrian Deqani Peja koha 1.13.40
3. Afrim Lipoveci Gjakova 137 koha 1.18.30

Klubi Çiklizmit “Gjakova 137” falenderon Federatën për mbështetje dhe Bike Plus (Lisi M) për donacion në pajisje për bicikleta.