FÇK nënshkruan memorandumin me MKRS

9:51 pm

Sot, Federata e Çiklizmit e Kosovës ka nënshkruar memorandumin me Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport. Prezent për të nënshkruar ishte kryetari i FÇK-së, Avni Nuha dhe ministri i Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport, Hajrullah Çeku.

Read More >>

Blerton Nuha ngadhënjen në Kavajë

1:08 am

Çiklisti i Kombëtares së Kosovës, Blerton Nuha, ngadhënjeu në garën e parë për vitin 2022.  Gara u mbajt në Kavajë të Shqipërisë, ku çiklistët treguan rivalitet në shteg.  Nuha u tregua më i shkathët se të tjerët, duke e zënë vendin e parë. Avni Nuha, kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, lavdëron rezultatin e Blertonit. “Gara e parë për vitin 2022 dhe rezultat befasues.  Morën pjesë nga Maqedonia, tre…

Read More >>