FÇK nënshkruan memorandumin me MKRS

Sot, Federata e Çiklizmit e Kosovës ka nënshkruar memorandumin me Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport. Prezent për të nënshkruar ishte kryetari i FÇK-së, Avni Nuha dhe ministri i Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport, Hajrullah Çeku.