U mbyll me sukses gara e dytë e çiklizmit

10:14 pm

Sot përfundoi gara e çiklizmit “Gara Pranverore 2023 Ferizaj”, e dyta sipas kalendarit të Federatës së Çiklizmit të Kosovës këtë vit. Klubi i çiklizmit “Kastrioti” nga Ferizaj ishte nikoqir në këtë garë ndërkombëtare. Falënderojmë mysafirët nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe shumë garues jo aktiv. Kjo garë kishte një performancë të jashtëzakonshme dhe ishte garë ndërkombëtare ku shpejtësia mesatare doli mbi 41 kilometra në orë, ndërsa gjatësia e shtegut ishte…

Read More >>

NIS EDICIONI GARUES I ÇIKLIZMIT TË KOSOVËS

11:59 pm

Gara e parë sipas kalendarit të FÇK-së do të mbahet më datën 19.03.2023. Gara është rrugore me gjatësi 60 kilometra në relacionin Ferizaj – Babush – Llugaxhi – Lipjan – Prishtinë tranzit në hyrje për autostradën “Arbër Xhaferi” finishi te ura hyrje te Ferizajit (Hib Petrol)Bibaj për Elitë, U-23 dhe junior. Kurse për kadet dhe në konkurrencën e femrave gjatësia e shtegut do të jetë 18 kilometra. Gara do të…

Read More >>