U mbyll me sukses gara e dytë e çiklizmit

Sot përfundoi gara e çiklizmit “Gara Pranverore 2023 Ferizaj”, e dyta sipas kalendarit të Federatës së Çiklizmit të Kosovës këtë vit. Klubi i çiklizmit “Kastrioti” nga Ferizaj ishte nikoqir në këtë garë ndërkombëtare.

Falënderojmë mysafirët nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe shumë garues jo aktiv.

Kjo garë kishte një performancë të jashtëzakonshme dhe ishte garë ndërkombëtare ku shpejtësia mesatare doli mbi 41 kilometra në orë, ndërsa gjatësia e shtegut ishte 62 kilometra.

Rezultatet:

Elite:

1. Blerton Nuha – Kastrioti Fetizaj

2. Kristian Vanqevski MBK Veles MV

3. Samir Hasani – Kastrioti Ferizaj

U-23:

1. Lukas Sulaj – Tirana

2. Teo Vrondeljev – MBK Veles

3. Albion Kastrati – Kastrioti Ferizaj

Junior:

1. Henri Hysa – Tirana

2. Getardo Beshku – Tirana

3. Daim Muharremi – 15 Maj Pelister MV

Kadet:

1. Jonid Gjoka – Tirana

2. Mihajl Bogdanovski – 15Maj Pelister Bitol

3. Visar Nuhaj – Kastrioti Ferizaj

Femrat:

1. Rita Zeqiri – Gjakova 137

2. Dafina Zylfaiu – Dardana Kamenic

Master:

1. Lundrim Qarri – Gjakova 137

2. Njazi Berisha – Gjakova 137

3. Teshat Cana – Gjakova 137

Hobi

1. Selami Ajeti – Gjilan