KAMPIONATI I KOSOVËS • Gara në kronometër

12:51 am

Federata e Çiklizmit e Kosovës sot me datë 21.06.2024 organizojë garën çiklistike në diciplinën Kronometer Individual (ITT) e cila u zhvillua në autoudhën ,,Arber Xhaferi’’ në relacionin Ferizaj – Bibaj –Ferizaj me gjatësi prej 28km. Në garë morën pjesë 27 garues të të gjitha klubeve të Federatës së Çiklizmit të Kosovës të të gjitha kategorive. Shtegu i garës ishte siguruar në mënyrë profesionale nga ana e Policis së Kosovës duke…

Read More >>

NJOFTIM PËR PUBLIK

2:28 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës njofton publikun e gjërë të Republikës së Kosovës se me rastin e zhvillimit të garës çiklistike ,,Kampionati Kosovës – 2024, do të ketë masa përkufizuese në zhvillimin e trafikut të Autoudhës “Arber Xhaferi” dhe ,,Ibrahim Rugova’’ gjatë ditës së Premte (21.06.2024 dhe ditës së Shtunë (22.06.2024) në këto segmente përfshirë edhe kohën e masave përkufizuese. Me datë 21.06.2024 – Masat përkufizuese të qarkullimit të tafikut…

Read More >>

FÇK organizojë seminarin për Anti-Doping me temën “Ushqim Natyral dhe Jo Doping”.

5:40 pm

Në vazhdën e aktiviteteve të planifikuar për vitin 2024, sot Federata e Çiklizmit e Kosovës organizojë seminarin për Anti-Doping me temën “Ushqim Natyral dhe Jo Doping”. Me këtë rast 12 pjesëmarrës përfaqësues të 8 klubeve të FÇK-së kishin mundësinë të mësojnë rreth ushqimit i shëndetshëm i cili preferohet të përdoret në sport duke ju shmangur substancave të ndaluara. FÇK falenderon ligjeruesin Dr. Enver Tahiraj i cili në mënyrë profesionale njoftojë…

Read More >>

Do të mbahet Kampionati i Kosovës në çiklizëm

2:07 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës me datë 21 dhe 22 Qeshor 2024, organizon kampionatin e Kosovës në Çiklizëm në disiplinat: Kronometër Individual ( ITT) dhe ate në çiklizëm rrugorë. Vlen të përmendet se gara është në kalendarin e Unionit Botëror të Çiklizmit ( UCI). Në garë mund të marrin pjesë të gjitha kategoritë në përjashtim të kadetëve. Dita e parë e garës – Kronometër individual do të organizohet me datë…

Read More >>

Gara çiklistike “Kupa e qytetit të Prizrenit”

11:24 pm

Klubi i Çiklizmit “Prizreni” sot ishte nikoqir i garës në çiklizëm rrugorë “Kupa e Prizrenit”  garë kjo sipas kalendarit të garave të FÇK-së. Shtegu i garës ishte shënjezuar shumë mirë nga nikoqiri i garës në këtë rastë KÇ “Prizreni” për çka FÇK falenderon KÇ ”Prizrenin” për punën e mirë në cilësinë e nikoqirit. Gjithashtu FÇK falenderon Policin e Kosovës për sigurimin e shtegut në mënyr profesionale dhe kontribuan që te mos…

Read More >>