FÇK organizojë seminarin për Anti-Doping me temën “Ushqim Natyral dhe Jo Doping”.

Në vazhdën e aktiviteteve të planifikuar për vitin 2024, sot Federata e Çiklizmit e Kosovës organizojë seminarin për Anti-Doping me temën “Ushqim Natyral dhe Jo Doping”.

Me këtë rast 12 pjesëmarrës përfaqësues të 8 klubeve të FÇK-së kishin mundësinë të mësojnë rreth ushqimit i shëndetshëm i cili preferohet të përdoret në sport duke ju shmangur substancave të ndaluara.

FÇK falenderon ligjeruesin Dr. Enver Tahiraj i cili në mënyrë profesionale njoftojë pjesëmarrësit rreth temës.

Me këtë rastë pjesëmarrësit u çertifikuan për kompletimin e kursit me plotë sukses i cili u dëshmua nga testi i njohurive të marrura nga ky seminar.

Federata e Çiklizmit e Kosovës, do të vazhdojë me ngritjen e kapaciteteve njerëzore të stafit të FÇK-së edhe në të ardhmën. Në lidhje me këtë FÇK në të ardhmën e afërt do të organizojë kursin për komesar nacional i cili do të lehtësohet nga Komesarët e Unionit Botëror të Çiklizmit ( UCI).