Federata e Çiklizmit e Kosovës me rastin e festave të fundvitit organizoj darkë solemne me kryetarët e klubeve dhe antarët e Kryesisë

8:14 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës me rastin e festave të fundvitit organizoj darkë solemne me kryetarët e klubeve dhe antarët e Kryesisë së Federatës së Çiklizmit të Kosovës. Kryesia e Federatës së Çiklizmit është mirenjohës Presidentit të KOK-ut që na nderoj me prezencën e tij. Me këtë rast FÇK-ja shfrytëzoj rastin të bëj ndarjen e rekuizitave sportive për çiklistët e rinj ku përfitues ishin tē gjitha klubet qe janë të…

Read More >>

Kryetari Haliti nderohet me mirënjohje nga Federata e Çiklizmit të Kosovës

8:10 pm

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka pritur sot në një takim kryetarin e Federatës së Çiklizmit të Kosovës Avni Nuha. Në shenjë respekti për bashkëpunimin e mire, dhe organizimin e aktiviteteve të përbashkëta ndërmjet komunës së Vitisë dhe Federatës së Çiklizmit, kryetari Sokol Haliti u nderua me mirënjohje. Kryetari Haliti ka falënderuar Federatën e Çiklizmit, për bashkëpunimin që e kanë pasur ndër vite. Ai po ashtu tha se…

Read More >>

MTB KUPA GJAKOVA

10:01 pm

Klubi i Çiklizmit “Gjakova 137” në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizoj garën Çiklistike në kategorin MTB KUPA GJAKOVA 2021. Në garë morën pjesë 25 garues nga adhurusit e kësaj dicipline ku përshkruan gjatësin prej 15km epërshkruar me ngjitje të forte në maloren nga Gjakova deri tek Stanet e Golajve. Gara ishte e forte kryesisht me konkurencë në mesë garuesve Gjakovar dhe Ferizajas. Gara kaloj pa lëndime dhe…

Read More >>

DOWNHILL RACE GJERAVICA

5:22 pm

Gara e çiklizmit në disiplinen DOWNHILL, është zhvilluar me datën 2 dhe 3 tetor në Junik saktësisht në Bjeshkët e Nemuna, në një teren atraktiv dhe të përshtatshëm për zhvillimin e kësaj gare, meqë kjo garë kërkon terene specifike malore, terene të cilat lehtë mund të gjenden në bjeshket e Junikut, përreth Gjeravices. Fatmirësisht nuk ka pasur aksidente serioze, dhe ecuria e garës ka shkuar ashtu siç ishte planifikuar. Në…

Read More >>

Downhill Race GJERAVICA

8:58 pm

Klubi i Çiklizmit malorë ,,Mountain Bike Juniku’’ nga Juniku në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm në disiplinën ,,Downhill’’në bjeshkët e bukura të Junikut. Prandajë FÇK i bashkangjitet ftesës së klubit të Çiklizmit malorë ,,Mountain Bike Juniku’’ për të interesuarit për pjesëmarrje në këtë event sportiv do të mbahet me datë 02- 03.10.2021 në Junik. Për regjistrim mund të paraqiteni në numrin e telefonit të…

Read More >>

Delegacioni i Federatës së Çiklizmit të Kosovës merr pjesë në Kongresin e 190-të vjetor dhe merr mbështetje nga klubet belge

1:42 pm

Delegacioni i Federatës së Çiklizmit të Kosovës i përbërë nga Kryetari i Federatës, z. Avni Nuha dhe Sekretari i Përgjithshëm, z. Njazi Berisha përfaqësuan Federatën e Çiklizmit të Kosovës në Kongresin vjetor të 190-të me radhë dhe shënimin e 100 vjetorit të themelimit të Unionit Ndërkombëtar të – UCI të mbajtur më datë 24.09.2021 në Belgjikë. Gjatë periudhës së zhvillimit të kampionatit Botërore të mbajtur poashtu në Belgjikë nga data…

Read More >>

TOUR OF KOSOVO • Etapa/Stage 3,

12:32 am

Rezultatet/Results Paul Hennequin e fiton etapën e tretë të Tour of Kosovo. Vendi i dytë dhe i tretë u takoi holandezëve Joost Nat dhe Adne Van Engelen Rezultatet e plota/Full results https://www.procyclingstats.com/…/2021/gc/result/result

Read More >>

LETËR E PRESIDENTIT AVNI NUHA PËR KOMBËTAREN E KOSOVËS

12:31 am

Të nderuar pjesëtarë të Kombëtares së Kosovës në çiklizëm,Staf i trajnerëve të Kombëtares, Me lejoni që përmes kësaj forme, t’ju adresohem djemve që dhanë maksimumin për paraqitjen sa më të mirë të Kombëtares së Kosovës në garën më prestigjioze të çiklizmit në vendin tonë, “Tour of Kosova”. Gjatë tre ditëve, djemtë tanë u përballën me konkurencë të jashtëzakonshme dhe me një garë shumë të vështirë, në të cilën pjesëmarrëse ishin…

Read More >>