U mbyll me sukses gara e parë e çiklizmit

12:50 pm

Në kuadër të kalendarit të garave për edicionin garues 2022, Federata e Çiklizmit të dielen me datë 17.04.2022,  organizojë garën e parë në çiklizëm rrugorë në relacionin Prishtinë – Elez Hanë – Prishtinë me gjatësi prej 127km për kategoritë Elitë, U23, dhe Junior, ndërsa  27km për kategoritë Kadetë, Femra dhe Master. Pjesëmarrës në garë ishin 60 garues të të gjitha kategorive të cilët përfaqsuen klubet KÇ ,, Prizreni’’ , KÇ,, Vjosa’’…

Read More >>

NIS EDICIONI GARUES I ÇIKLIZMIT TË KOSOVËS

4:16 pm

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se në kuadër të kalendarit të garave për vitin 2022, Federata e Çiklizmit të Kosovës organizon garën një ditore në çiklizëm rrugorë duke e bërë edhe hapjen zyrtare të edicionit garues për vitin 2022. Gara do të organizohet me datë 17 Prill 2022 me fillim në ora 11:00 ndërsa ndarja e numrave startues do të bëhet nga ora 9:00 tek pompa e karburantit Shell në…

Read More >>