Struktura

Kryetari Z. Avni Nuha,

Nënkryetarë: 1. Rafet Azemi dhe 2.Sabri Hyseni

Sekretar gjeneral:Njazi Berisha

Selektorë i Kombëtares:Flurim Shala

Gani Nuha-Arkatar

 

Anëtarë të bordit të Federatës:

Sabri Hyseni,

Flurim Shala

Agim Haxhija

Rifet Azemi

Mexhid Zaskoku dhe

Aleksandar Divkovic