Prishtina DH Cup 2022

7:08 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin MTB Prishtina organizon eventin e radhës Downhill Race Prishtina 2022 e cila mbahet në bukuritë e maleve të parkut Gërmia. Mirësevini të gjithë!

Read More >>

Gara çiklistike memoriali “Shaban Shala”

9:16 pm

Përfundoi sot gara memoriale tradicionale “Shaban Shala” në Prizren ku nikoqir ishte klubi i çiklizmit “Prizreni” në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit e Kosovës. Faleminderit mysafirëve nga Maqedonia Veriore dhe gjithë mysafirëve tjerë, po ashtu edhe Policisë së Kosovës dhe disa klubeve të licencuara pranë Federatës.

Read More >>