Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca

10:06 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim (nikoqir) me klubin e çiklizmit “Lepenci” nga Shtërpce bëri hapjen e sezonit garues për vitin 2024. Gara u zhvillua në shteg shumë atraktiv përgjatë bjeshkëve të sharrit në gjatësi prej 46km. Pjesëmarrës në gare ishin 8 klube të regjistruara në Federatën e çiklizmit të Kosovës si dhe kishte edhe garues rekreativ të cilët kan pasion sportin e çiklizmit.Numri i garuesëve pjesëmarrës në gare…

Read More >>