U HAP KAMPIONATI I KOSOVËS NË ÇIKLIZËM

U HAP KAMPIONATI I KOSOVËS NË ÇIKLIZËM

Me organizim të klubit të çiklizmit Prizreni dhe me mbështetjen e Federatës së Çiklizmit të Kosovës, është hapur kampionati i Kosovës në çiklizëm.

Sfida e parë për rreth 40 çiklistë, ishte gara e kronometrit, në të cilën nga Prizreni deri ne Zhur, konkuruan 4 kategori.

Në fund u arritën këto rezultate:

Kategoria KADET:

1. Domenik Domgjoni (KÇ Prizreni) – 33:58min
2. Premtim Ademi (KÇ Kastrioti) 34:19min
3. Adnan Haradini (KÇ Trepça) 35:38min

—–

Kategoria JUNIOR

1. Zani Sylhasi (KÇ Gjakova 137) 31:25min
2. Samir Hasani (KÇ Trepça) 31:56min
3. Blerton Nuha (KÇ Kastrioti) 32:13min

—–

Kategoria U23

1. Luan Haliti (KÇ Prizreni) 32:30min
2. Shpirtim Berisha (KÇ AS Prishtina) 37:01min
3. Tirron Mamusha (KÇ Gjakova 137) 39:16min

Kategoria ELITË

1.Rrahim Mani (KÇ AS Prishtina) 32:23min
2. Migjen Beqiri (KÇ Prishtina) 32:46min
3. Dragan Nikolqevic (KÇ Lepenci) 33:22min