ÇIKLIZËM • Trepça nderon dëshmorin Avni Dedia

Sot me 15 shtator u mbajt gara memoriale në çiklizëm kushtuar dëshmorit të kombit Avni Dedia.
Nën patronatin e kryetarit të komunes së Mitrovices Agim Bahtirit, në bashkëpunim me KÇ Trepça edhe këtë vit u mbajt gara memoriale në çiklizëm.
Në këtë garë morën pjesë ekipet nga Shqipëria, Novi Pazari dhe Kosova.

Federata e çiklizmit e falenderon klubin e çiklizmit “Trepça” për organizimin e keti eventi memorial e cila është hera e dytë që mbahet, gjithashtu e falenderojm KK të Mitrovicës si dhe Policin e Kosovës në sigurimin e shtegut.

Elit-Senior
1.Blerton Nuha-Kastrioti
2.Betim Rexha-Trepça

U-23
1.Samir Hasani-Trepça

Junior
1.Qendtim Burniku-Kastrioti
2.Berat Qela-Trepça
3.Ilir Muja-Prizereni

Kadet
1.Armir Pipera-Shqiperi
2.Endti Hysaj-Shqiperi
3.Hajti Gocaj-Shqiperi

Veteran
1.Sabri Hyseni -Trepça
2.Lundrim Qarri-Gjakova 137
3.Rafet Gashi-Gjakova 137