KONGRESI I UNIONIT BALLKANIK NË VITIN 2022 NË PRISHTINË

Në Kongresin e Unionit Ballkanik të Çiklizmit të mbajtur në Shkup, është vendosur që në vitin 2022 Kongresin e kësaj Federate ta organizojë Kosova, respektivisht Federata e Çiklizmit e Kosovës.
Urime bordit dhe gjithë atyre që e ndihmuan këtë proces që Kosova të jetë organizatore e këtij Kongresi.