Nënshkruhet memorandumi me MKRS-në

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka nënshkruar sot memorandumin bashkëpunimi me Federata e Çiklizmit e Kosovës.
Nga Federata e Çiklizmit e Kosovës memorandumin e ka nënshkruar kryetari i Federatës Avni Nuha.
Federata e Çiklizmit e Kosovës do të mbështetet financiarisht për realizimin e objektivave për vitin 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *