U mbyll me sukses gara e dytë e çiklizmit

Është mbyllur dje me sukses gara të dytë e çiklizmit sipas kalendarit të Federatës së Çiklizmit të Kosovës. Në garë morën pjesë të gjitha klubet e Kosovës, si dhe shumë qytetarë të Kosovës, të cilët federata i falënderon për pjesëmarrje dhe masovizimin e çiklizmit. Mikpritës i garës ishte Klubi i Çiklizmit ‘Kastrioti’ i Ferizajt, i cili si gjithnjë bëri organizim dhe pritje të nivelit më të mirë.

Rezultatet

U-23

1. Blerton Nuha, Kasttioti Ferizaj
2. Ilija Iliq, Lepenci Shterpcë
3. Jetmir Hakija, Dardani Kamenicë

Elitë

1. Albion Ymeri, Prishtina Prishtinë
2. Rrahim Mani, Trepca Mitrovicë
3. Egzon Misini, Kastrioti Ferizaj


Pjesëmarrës ishin mbi 50 çiklista Falënderojmë Autoambulancen e FSK-se Policinë e Kosoves si dhe sponzorin Këneta nga Ferizaj, si dhe të gjithë stafin e Federatës së Çiklizmit të Kosovës.