Takim zyrtar ne Plovdiv, kampionati europian i ciklizmit ne pistë!

Takuam zv. Presidentin e EUC-it, Aleksander Gusetnikov si dhe Sekretarin gjeneral të UEC-it, Enrico della cassa.Biseduam për shumë projekte subvencionimi për F.Ç.K-në për vitin 2021!