LAUREATËT: ÇIKLIZMI I SHPALLI MË TË MIRËT E VITIT

Në një ceremoni solemne, FÇK i nderoi më të dalluarit e vitit 2021Gjithashtu klubet e regjistruara në Federatë përfituan biçikleta sportive dhe BMX nga fondi solidar i UCI-it për zhvillimin e çiklizmit në Kosovë.

FÇK falenderon për mbështetjen e vazhdueshme MKRS-në, DKRS-në, Policinë e Kosovës, FSK-në. Gjithashtu falenderon edhe zëvendës ambasadorin e Ambasadës Holandeze, Peter Vander Bloemen për pjesëmarrje në ceremoni.