Gara çiklistike memoriali “Shaban Shala”

Përfundoi sot gara memoriale tradicionale “Shaban Shala” në Prizren ku nikoqir ishte klubi i çiklizmit “Prizreni” në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit e Kosovës.

Faleminderit mysafirëve nga Maqedonia Veriore dhe gjithë mysafirëve tjerë, po ashtu edhe Policisë së Kosovës dhe disa klubeve të licencuara pranë Federatës.