MTB KUPA GJAKOVA

Klubi i çiklizmit ,,Gjakova 137,, në bashkpunim me FÇK sot organizoj garën çiklistike ,,MTB Kupa Gjakova,, e mbajtur në parkun rekreativ, Shkugza,, në Gjakovë. Pjesëmarrës ishin 24 garues nga Kosova dhe Shqipëria. Gjatësia e shtegut për Elite ishte 23km ndërsa për femra dhe Hobi 12km.

Renditja e fituesve për secilen kategori është si vijon më poshte.

Elite:

1. Edmond Sejdiu – KÇ,, Trepça Mitrovicë – koha 1.02.09

2. Veton Krasniqi – KÇ ,,Kastrioti,, Ferizaj – koha 1.04.34

3. Orgest Noka – Tirana – koha 1.04.35

Femrat:

1. Megi Loci – Tirana – koha – 0.41.52

2. Dea Baci – Tirana – koha – 0.46.00

Hobi:

1. Remualdo Zaimi – Tirana – koha 0.34.54

2. Florim Shoshi – KÇ Gjakova 137,, – koha – 0.40.40

3. Ensar Rashiti – KÇ ,, Vjosa Shtime – koha 0.40.50

Me mirënjohje u nderua çiklisti më i ri i garës Jasin Mani nga Prizreni

Gara prfundoj pa lendime.