U mbajt Kuvendi i Rregullt i Punës së FÇK-së

Federata e Çiklizmit e Kosovës organizoi sot Kuvendin e Rregullt të Punës për vitin 2023, në të cilin u miratuan të gjitha pikat e rendit të ditës.
Kuvendin e monitoruan edhe përfaqësuesit e MKRS-së dhe KOK-ut.