Edhe Federata e Çiklizmit të Kosovës përfundoi me sukses trajnimin për trajnerë

8:30 pm

13 trajnerë të Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK) janë pajisur të shtunën me çertifikata, pas trajnimit pesë ditorë të mbajtur në Hotel Sirius në Prishtinë. Atyre u ligjëroi eksperti ndërkombëtar nga Spanja, z.Alejandro Gonzalez-Tablas, i cili edhe bëri ndarjen e çertifikatave, bashkë me kryetarin e FÇK-së, z.Avni Nuha, si dhe anëtaren e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, znj.Besire Domaniku. Z.Nuha falënderoi Komitetin Olimpik të Kosovës, të cilët organizuan këtë kurs…

Read More >>

Dhjetëra trajnerë po ndjekin kursin teknik për trajnerët e çiklizmit

8:28 pm

Dhjetëra trajnerë po ndjekin kursin teknik për trajnerët e çiklizmit Ka filluar të martën trajnimi për trajnerët e Federatës së Çiklizmit të Kosovës, i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në mbështjetje të Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Në trajnimin që po mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë, po marrin pjesë trajnerë të klubeve të ndryshme të çiklizmit. Atyre po iu ligjëron eksperti ndërkombëtar nga Unioni Ndërkombëtar i Çiklizmit…

Read More >>

Trajnimi i trajnerëve për Federatën e Çiklizmit të Kosovës

8:24 pm

Trajnimi i trajnerëve për Federatën e Çiklizmit të Kosovës Nesër prej datës 10-14 tetor 2017 në mbështetje të KOK-ut mbahet për herë të pare kursi ndërkombëtare për trajner ku do të ligjeron trajneri i mirënjohur nga Spanja z.Alehandro Gonzales,me këtë trajnim do të shpalosen shumë gjëra me rëndësi për trajnerët Kosovar. Në këtë trajnim do të marrin pjesë 16 trajner nga të gjitha klubet e Kosovës dhe me përfundimin e…

Read More >>

Sot sipas kalendarit te FÇK-se, mbahet gara memoriale tradicionale ,,Shaban Shala,, në Prizëren

8:23 pm

Sot sipas kalendarit te FÇK-se, mbahet gara memoriale tradicionale ,,Shaban Shala,, në Prizëren ku edhe nikoqir është edhe klubi i çiklizmit “Prizereni”, pjesëmarës në këtë event janë të gjitha klubet nga Kosova si dhe klubet nga Maqedonia po adhtu edhe nga Shqipëria. Ky aktivitet mbështetet nga Federata e çiklizmit të Kosovës dhe njëherit e faleminderojm përkushtimin e kubeve që të jenë aktiv edhe gjatë përfundimit të sezonës ku na mungojm…

Read More >>