Trajnimi i trajnerëve për Federatën e Çiklizmit të Kosovës

Trajnimi i trajnerëve për Federatën e Çiklizmit të Kosovës

Nesër prej datës 10-14 tetor 2017 në mbështetje të KOK-ut mbahet për herë të pare kursi ndërkombëtare për trajner ku do të ligjeron trajneri i mirënjohur nga Spanja z.Alehandro Gonzales,me këtë trajnim do të shpalosen shumë gjëra me rëndësi për trajnerët Kosovar.
Në këtë trajnim do të marrin pjesë 16 trajner nga të gjitha klubet e Kosovës dhe me përfundimin e këtij trajnimi do të jepen edhe çertifikata të ndara nga UCI.
E falenderojm Komitetin olimpik të Kosovës për mbështetejen e vazhdueshme të Federatës së Çiklizmit të Kosovës.