U mbyll me sukses gara e dytë e çiklizmit

11:21 am

Është mbyllur dje me sukses gara të dytë e çiklizmit sipas kalendarit të Federatës së Çiklizmit të Kosovës. Në garë morën pjesë të gjitha klubet e Kosovës, si dhe shumë qytetarë të Kosovës, të cilët federata i falënderon për pjesëmarrje dhe masovizimin e çiklizmit. Mikpritës i garës ishte Klubi i Çiklizmit ‘Kastrioti’ i Ferizajt, i cili si gjithnjë bëri organizim dhe pritje të nivelit më të mirë. Rezultatet U-23 1….

Read More >>

A JENI GATI PËR ROAD RACE

9:47 am

A JENI GATI PËR ROAD RACE E diel, 19.07.2020 • Ora 11:00 Çiklistë dhe entuziastë të çiklizmit, ftohen të marrin pjesë në garën Road Race “Ferizaj Cup 2020”. Aktiviteti mbahet të dielën më 19 korrik 2020, ora 11:00 duke u nisur nga Pallati i Sporteve “Bill Klinton” në Ferizaj. Shtegu i garës do të jetë i gjatë 70 km  ?‍♀️ Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë qytetarët (meshkuj & femra), si dhe çiklistët e…

Read More >>