A JENI GATI PËR ROAD RACE

A JENI GATI PËR ROAD RACE 
E diel, 19.07.2020 • Ora 11:00


Çiklistë dhe entuziastë të çiklizmit, ftohen të marrin pjesë në garën Road Race “Ferizaj Cup 2020”.

Aktiviteti mbahet të dielën më 19 korrik 2020, ora 11:00 duke u nisur nga Pallati i Sporteve “Bill Klinton” në Ferizaj.

Shtegu i garës do të jetë i gjatë 70 km 

?‍♀️ Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë qytetarët (meshkuj & femra), si dhe çiklistët e regjistruar në klube.

⚠️ KUJDES: Patjetër merrni helmetat, ato janë obligative!