ÇIKLISTË E ENTUZIASTË RIKTHYEN AKTIVITETET E ÇIKLIZMIT

Në garën e parë të çiklizmit të mbajtur pas rikthimit nga pandemia, në qytetin e Prizrenit ishin grumbulluar çiklistë dhe adhurues të këtij sporti.

Dhjetëra çiklistë, përkundër tempraturave të larta, i janë përgjigjur FÇK-së dhe klubit nikoqir Prizreni për ta shënuar rikthimin e aktiviteteve të çiklizmit në Kosovë.

Përkundër pauzës së gjatë dhe motit të nxehtë, shpejtësia mesatare e kësaj gare ishte 39 km/h.

Gara e rradhës organizohet në Ferizaj më 12 Korrik 2020.

————
REZULTATET

KADETËT
1. IVO DOMGJONI (KÇ Prizreni) • 46’47”
2. GENTRIT SAHITI (KÇ Kastrioti) • 48’50”

JUNIORËT
1. BERAT QELA (KÇ Mitrovica) • 44’13”
2. QENDRIM BURNIKU (KÇ Kastrioti) • 44’30”
3. ILIR MUJA (KÇ Prizreni) 46’40”

U23
1. BLERTON NUHA (KÇ Kastrioti) • 42’17”
2. FERAT DERGUTI (KÇ Gjakova 137) • 47’42”

ELITE
1. RRAHIM MANI (KÇ Trepça) • 42’39”
2. VALON BINAKAJ (KÇ Prishtina) • 42’47”
3. BETIM REXHA (KÇ Trepça) • 42’56”
4. KUSHTRIM hmeti (KÇ Prishtina) • 43’14”
5. BESNIK DERMAKU (KÇ Dardana) • 43’54”
6. RIZA LUZHNICA (KÇ Prishtina) • 1h01’02”
7. MËRGIM BAJRAMI (KÇ Dardana) • 1h01’09”
8. AGURON HODA (KÇ Dardana) • 1h03’13”
9. EGZON MISINI (KÇ Kastrioti) • 1h05’17”
10. MEMLI MORINA (KÇ Dardana) • 1h05’46”

VETERANËT
1. SABRI HYSENI (KÇ Trepça) • 42’57”
2. LORENT XHARRA (KÇ Gjakova 137) • 43’13”
3. NJAZI BERISHA (KÇ Gjakova 137) • 46’52”
4. GËZIM DYLAZEKA (KÇ Gjakova 137) • DNF

Shpejtësia mesatare 39km/h