Gara çiklistike “Kupa e Prishtinës”

6:41 pm

Në kuadër të kalendarit të garave për edicionin garues 2021, Federata a Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin çiklistik ,,AS Prishtina’’ nga Prishtina oragnizojë garën çiklistike në çiklizem rrugorë për të gjitha kategorit garuesëve të licencuar në FÇK. Numri i pjesëmarrësve ishte 40 në kategorin e meshkujve dhe femrave për të gjitha kategoritë. Gjatësia e garës ishte 64km ku ky shteg u kalua nga fituesi i garës për 1…

Read More >>

U mbajt gara e katërt me radhë e çiklizmit për vitin 2021

9:51 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin e çiklizmit ,,Kastrioti’’ nga Ferizaji sot me datë 02.05.2021, organizojë garën e katërt me radhë të edicionit garues për vitin 2021. Në garë morën pjesë 30 garues të licencuar në Federatën e Çiklizmit të Kosovës në të gjitha kategoritë. Gjatësia e shtegut të garës ishte 132km ku u mbajtë përgjatë autostradës Ibrahim Rugova duke filluar nga Ferizaji – Fushë Kosovë –…

Read More >>

Gara çiklistike “Kupa e qytetit të Ferizajit”

12:38 pm

Në kuadër të kalendarit të garave, Federata a Çiklzimit e Kosovës në bashkpunim me klubin çiklistik ,,Kastrioti’’ nga Ferizaji  organizon garën çiklisitike në disciplinën çiklizem rrugorë. Gara do të organizohet  me 02.05.2021 me fillim nga ora 11;00. Itenirari i garës është si vijonë; Gara do të fillojë nga hyrja e autostradës Ferizaj – Bibaj , Fusha e Pajtimit, dhe kthesa për Prishtinë  – Fushë Kosovë – Komoran – Prizren – Vërmicë – deri te kufiri…

Read More >>