Downhill Race GJERAVICA

8:58 pm

Klubi i Çiklizmit malorë ,,Mountain Bike Juniku’’ nga Juniku në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm në disiplinën ,,Downhill’’në bjeshkët e bukura të Junikut. Prandajë FÇK i bashkangjitet ftesës së klubit të Çiklizmit malorë ,,Mountain Bike Juniku’’ për të interesuarit për pjesëmarrje në këtë event sportiv do të mbahet me datë 02- 03.10.2021 në Junik. Për regjistrim mund të paraqiteni në numrin e telefonit të…

Read More >>

Delegacioni i Federatës së Çiklizmit të Kosovës merr pjesë në Kongresin e 190-të vjetor dhe merr mbështetje nga klubet belge

1:42 pm

Delegacioni i Federatës së Çiklizmit të Kosovës i përbërë nga Kryetari i Federatës, z. Avni Nuha dhe Sekretari i Përgjithshëm, z. Njazi Berisha përfaqësuan Federatën e Çiklizmit të Kosovës në Kongresin vjetor të 190-të me radhë dhe shënimin e 100 vjetorit të themelimit të Unionit Ndërkombëtar të – UCI të mbajtur më datë 24.09.2021 në Belgjikë. Gjatë periudhës së zhvillimit të kampionatit Botërore të mbajtur poashtu në Belgjikë nga data…

Read More >>