Gara “ Festojmë me Biçikleta”

9:28 pm

Në patronatin e federatës së Çiklizmit organizohet gara për nderë të përvjetorit të 15 të shpalljes së pavarsisë së Kosovës, nikoqir ishte Klubi i Çiklizmiit Vjosa Shtime. Gara “ Festojmë me Biçikleta” Pjesmarrës klubet me garues të liçencuar nga Kosova dhe nxënësit nga Shtimja në kategorit U-12 dhe U-14. Federata e Çiklizmit dhe presidenti i sajë falenderojnë: mysafirët që nderuan me prezencën e tyre: Presidenti i KOK-ut z. Ismet Krasniqi…

Read More >>

15 vjet shtet, festojmë me biçikleta!

11:40 pm

Përvjetorin e 15-të të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, do ta festojmë së Bashku me Biçikleta! Këtë herë edicionin garues në çiklizëm do e bëjmë në Shtime! Për herë të parë hapjen e edicionit garues po e bëjmë në Shtime, klubi i Çiklizmit Vjosa do të jetë nikoçir. Gara do të jetë për të gjithë nxënësit prej klasës VI-IX-të, nga të gjithë shkollat e komunës së Shtimes! Po gjithashtut do…

Read More >>