Gara “ Festojmë me Biçikleta”

Në patronatin e federatës së Çiklizmit organizohet gara për nderë të përvjetorit të 15 të shpalljes së pavarsisë së Kosovës, nikoqir ishte Klubi i Çiklizmiit Vjosa Shtime.

Gara “ Festojmë me Biçikleta”

Pjesmarrës klubet me garues të liçencuar nga Kosova dhe nxënësit nga Shtimja në kategorit U-12 dhe U-14.

Federata e Çiklizmit dhe presidenti i sajë falenderojnë: mysafirët që nderuan me prezencën e tyre:

Presidenti i KOK-ut z. Ismet Krasniqi

Sekretari i FKK-së z. Nazmi Gashi

Nënkryetari i komunës së Shtimes z. Faruk Beqa.

Po ashtu falenderojmë policinë e Kosovës, QKMF-Shtime,

Fotografët që bënë punën e tyre në paraqitjen e aktivitetit në mënyrën më të mirë.

Të gjithë garuesve suksese në garat e ardhshme!

Rezultatet zyrtare:

Kategoria profesionale:

1. Blerton Nuha

2. Edmond Sejsiu

3. Qendrim Abazi

Kategoria HOBI:

1. Qëndrim Pllana

2. Euron Ilazi

3. Astrit Retkoceri

Kategoria U-14:

1. Vilson Hysenaj

2. Ensar Rashiti

3. Mensur Rashiti

Kategoria U-12:

1. Valdrin Asllani

2. Banush Kameri

3. Diar Iballi

Kategoria U-14 – Femrat:

1. Erblina Isufi

Gëzuar Pavarsinë e Kosovës me respekt FÇK