Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca

9:07 pm

Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca së bashku me Federatën e Çiklizmit të Kosovës ku njëherit gara kaloi mirë. Faleminderit nga Policia e Kosovës, falënderojmë të gjitha klubet për pjesëmarrje në këtë garë, si dhe ekipet nga Maqedonia e Veriut dhe një çiklist nga klubi i Shqipërisë “Tirana”. Nesër zhvillohet gara MTB në Gjakovë, si dhe reprezentuesi i Kosovës, Samir Hasani do të marrë pjesë në…

Read More >>

Çiklistët tregojnë performancë solide

12:30 am

Sot ishte gara e 5-të ndërkombëtare e mbajtur në qytetin e bukur të Prizrenit, ku mysafirë ishin dy ekipe nga Shqipëria, dy ekipe nga Maqedonia dhe një ekip shumë i konsoliduar nga Bullgaria. Shtegu ishte shumë i vështirë dhe koha ishte e ftohët dhe me shi. Çiklistët treguan një performancë solide në një shteg malor 30 kilometra (Prizren-Dragash). Klubet nga Kosova morën pjesë dhe bënë më të mirën e mundshme….

Read More >>

Blerton Nuha shkëlqen në garën çiklistike në Maqedoninë e Veriut

12:53 am

Sot në Maqedoninë e Veriut nga nikoqiri i klubit të Çiklizmit MBK Veles dhe të FÇM është hapur sezona e Çiklizmit në Maqedoninë Veriore. Çiklisti kosovar Blerton Nuha pas nje konkurence të jashtëzakoshme dhe një shtegu shumë malor me çiklistët e tjerë të Kosovës treguan një garë dhe një luftë të madhe. Blerton Nuha doli i treti ku gara kishte nivel ndërkombëtar dhe kjo ishte një test shtesë për para…

Read More >>