Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca

Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca së bashku me Federatën e Çiklizmit të Kosovës ku njëherit gara kaloi mirë. Faleminderit nga Policia e Kosovës, falënderojmë të gjitha klubet për pjesëmarrje në këtë garë, si dhe ekipet nga Maqedonia e Veriut dhe një çiklist nga klubi i Shqipërisë “Tirana”. Nesër zhvillohet gara MTB në Gjakovë, si dhe reprezentuesi i Kosovës, Samir Hasani do të marrë pjesë në garën ndërkombëtare të kategorisë MTB e cila mbahet në Maqedoni të Veriut. Për Samirin është një test për Lojërat Evropiane në Poloni. Stafi i Federatës i uron shumë sukses

Elit:

1.Blerton Nuha klubi “Kastrioti”

2.Samir Hasani “Kastrioti”

3.Kristian Vanqevski “MVK Veles

U-23:

1.Ivo Domgjo klubi “Prizereni”

2.Viktor Vanqevski “MVK Veles”

3.Jetgzon Xhakli “Kastrioti”

Femrat:

1.Sibora Kadriu klubi “Kastrioti”

2.Dafina Zylfiu “Dardana”

Kadet:

1.Visar Nuhaj klubi “Kastrioti”

2.Beatris Asllani “Kastrioti”

3.Jasir Neziraj “Vjosa”

Veteran:

1.Dragan Nikolcevic Klubi “Lepenci”

2.Edis Krusha “Prizereni”

3.Lundrim Qarri “Gjakova 137”