Blerton Nuha e Sibora Kadriu, çiklistët e vitit 2023

5:57 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës ka mbajtur sot ceremoninë e zgjedhjes së Laureatëve të Vitit 2023. Blerton Nuha dhe Sibora Kadriu, të dy të Klubit Kastrioti nga Ferizaj, fituan çmimet kryesore. Nuha u shpall çiklisti i vitit, ndërsa Kadriu çiklistja e vitit. Çmimi i klubit më të mirë shkoi për Kastriotin, kurse Besart Nuha u shpall trajneri më i suksesshëm. Epiteti i gjyqtarit më të dalluar i takoi Rafet Gashit….

Read More >>