Organizuar nga Klubi Çiklistik ”Prizreni” në bashkpunim me Federatën Çiklistike të Kosovës

Organizuar nga Klubi Çiklistik ”Prizreni” në bashkpunim me Federatën Çiklistike të Kosovës Ishte një gare shumë e mirë pa aksidente Duke iu falënderuar Policisë Kosovës gara pati rrjedhë të shkëlqyeshme, Ambulancen e Prizerenit si dhe klubin nikoqir “Prizëreni” Prizëren.
Gjithashtu morën pjesë të gjitha klubet e Kosovës mungoi klubi i Suharekës “mtb Theranda”.

Kryetari i Federatës së Çiklizimit të Kosovës, Avni Nuha tha se është i kënaqur më numrin e garuesve, Nuha thotë se kjo garë është e mirë për shkak se garuesit tonë i presin sfida të mëdha siç është Kampionati Evropian dhe ai Botëror.

Ju urojm Suksese të gjithë stafit te federatës së çiklizmit të Kosovës.

Kadet
1.Adnan Haradini-Trepça
2.Domenik Domgjoni-Prizereni
3.Premtum Ademi-Kastrioti

Junior
1.Samir Hasani-Trepça
2.Blerton Nuha-Kastrioti
3.Zani Sylhasi-Gjakova 137

Elit
1.Luan Haliti-Prizereni
2.Perparim Ibrahimi-As Prishtina
3.Migjen Beqiri-Prishtina