NJOFTIM NGA F.Ç.K

 

Sipas ndryshimit të kalendarit të F.Ç.K-së që pësoi ndryshim në datën e kalendarit, më date 02/04/2017 në ora 10 fillon aktiviteti sportiv për vitin 2017 i cili fillon në qytetin e Prizerenit, ku është nikoqir klubi i çiklizmit “Prizereni”,me këtë aktivitet do të kemi edhe seleksionimin e çiklistëve për mbarvajtjen e aktiviteve ndërkombëtare si dhe kampin përgaditor për Rrethin çiklistik të Shqipëris si dhe disa aktiviteteve të tjera.

Gara do të mbahet në të gjitha kategorit:Kadet,Junior,Senior dhe të gjinis femrore pas një pushimi të gjate. Kjo gare është e gjatë 110km me relacion:Prizeren-Xerx-Malishev-Suharek-Prizeren


Ju urojm suksese të gjithë garuesve si dhe stafit të gjitha klubeve.