Sot është dita e gjashtë e përgatitjeve të Çiklistëve të klubeve të Kosovës në Korçë, dhe mbarëvatja e ekipit është duke shkuar në nivel të duhur. Atyre ju urojmë shëndet dhe suksese të mëtutjeshme.

Sot është dita e gjashtë e përgatitjeve të Çiklistëve të klubeve të Kosovës në Korçë, dhe mbarëvatja e ekipit është duke shkuar në nivel të duhur. Atyre ju urojmë shëndet dhe suksese të mëtutjeshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *