Federata e Çiklizmit të Kosovës do të merrë pjesë në turin Çiklistik e cila mbahet në Shqipëri

 

Me ftesën e federatës së Çiklizmit të Shqipëris për turin ciklistik e cila mbahet në Shqipëri prej datës 20-25 Maj federata e ciklizmit të Kosovës do të merrë pjesë me këtë përbërje dhe kjo është Turi i parë që është nën mbështetjen e UCI-t,dhe do ketë një konkurenc shumë e fort sepse do ketë edhe pike për kampionatin Europian dhe at botëror.

1-Kenan Shabani- Kapiten i ekipes.
2-Luan Haliti
3-Perparim Ibrahimi
4-Dragan Nikolqevic
5-Migjen Beqiri
Kurse nga Stafi i Federates do jenë:
Flurim Shala-Selektor
Gani Nuhaj-Udhëheqës i grupës
Federata e ciklizmit sportistëve dhe stafit i uron shumë suksese dhe fat.