Gara e Kampionëve të çiklizmit të Kosovës në Rrethin e Shqipërisë

Nën organizimin e klubit çiklistik KҪ Prizereni nga Prizereni, dhe me mbështetje të Federatës së Çiklizmit të Kosovës, më 28.05.2017 (E diele) u organizua gara kampionate e R. së Kosovës në çiklizëm.
Pjesëmarrja e kësaj gare u përkiste kryesisht të gjitha klubeve çiklistike të Kosovës.

Starti i rrethit ciklistik ishte: Prizeren – Kufij – Brod dhe anasjelltas.

Kjo Garë fillojë në orën 11:00 dhe zgjati për rreth 1h15 orë.

Federata e Çiklizmit të Kosovës i uron suksese të mëtutjeshme të gjithë çiklistëve aktiv të Kosovës, përfshirë këta që triumfuan në këtë ditë.

Kadet
Premtim Ademi (KÇ Kastrioti)
Adnan Haradini (KÇ Trepça)
Ilir Muja (KÇ Prizereni)

Junior
Samir Hasani (KÇ Trepça)
Gentrit Hajdari (KÇ Trepça)
Zani Sylhasi (KÇ Gjakova 137)

Senior
Rrahim Mani (KÇ AS-Prishtina)
Luan Haliti (KÇ Prizereni)
Dragan Nikolcevic (KÇ Lepenci)